Fik lov at låne indkørsel på grund af kones kræft: Så tog det en drastisk drejning

28/06/2023 21:08

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
En kvinde befinder sig en betændt situation med sin nabo, efter at hun lovede, at han kunne bruge hendes indkørsel til at parkere, fordi konen havde kræft. Men derfra stak det af.

Mest læste i dag

Det startede så idyllisk

Parkering er sjældent et problem, men sommetider har du ikke plads nok, og måske skal du at låne en plads af en nabo, som ikke behov for deres. 

Dette skete i et travlt kvarter, hvor en kvinde lod sin nabo bruge sin indkørsel, fordi hans kone havde kræft, og derfor var den let tilgængelig, hvis hun skulle køres på hospitalet i en nødsituation.

Sådan var det i det først stykke tid, og det gav ikke anledning til problemer.

Men en dag havde hun brug for en indkørsel til sin veninde. Hun arbejder som cateringfirma og havde brug for, at hendes veninde kom over for at hente noget mad, hun havde lavet. 

Fordi parkeringspladserne foran hendes hus var fulde, parkerede veninden i deres indkørsel, mens de hentede maden og fik en hurtig snak.

Men da hendes nabo kørte op og indså, at pladsen var optaget, begyndte de at skrige af hende, og hun har undret sig over, om det er hende, der har fejlet.

Gik på Reddit

Da hun gik på Reddit, forklarede kvinden, at hun ellers har et neutralt forhold til sin nabo, men da han bad om at bruge hendes indkørsel, havde hun ikke ligefrem noget imod det, fordi de ikke bruger det ofte, og det "var til en god sag".

Her uddybede hun situationen: "Det var et hurtigt stop, jeg gav maden, delte et par ord, og min ven var ved at gå, indtil naboens bil holdt op.

Han forlod bilen midt på gaden, gik ud af sin bil og begyndte at forbande mig, alt imens min ven så på. Jeg var helt chokeret over, at naboen valgte at gøre det, og han var vred over, at min ven brugte min indkørsel."

Men historien sluttede ikke der, for så kom hans kone også: "Hun stormer vredt ud af bilen og begynder også at råbe ad mig.

På dette tidspunkt skriger de og kalder mig navne og beskylder mig for at være en frygtelig person for at bruge min indkørsel specifikt, når de fortalte mig ikke at bruge det."

De begyndte desuden også at "guilt trippe" kvinden ved at sige ting som "min kone har kræft" og "hvem fanden tror du, du er".

Hun forsøgte at tale med dem om det, men til ingen nytte, og hun er nu blevet efterladt følende sig "lidt egoistisk", fordi hun havde givet dem lov til at bruge indkørslen, og at hun ikke ville.

De fleste støttede kvindens sag

De fleste brugere støttede på om kvinden og tilføjede, at hun ikke burde have det dårligt med at bruge indkørslen.

En anden tilføjede: "Afslut arrangementet. Fortæl dem i klare vendinger, at deres handlinger forårsagede dette resultat, og havde de været tålmodige og rimelige, ville de stadig have adgang."