Et halvt år efter Leos død: Her er Sussis nye kæreste

14/10/2023 06:35

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix
Den evigt populære Sussi har igen taget hul på kærlighedslivet.

Mest læste i dag

I tidligere på året sagde den danske kultur- og underholdningsverden farvel til Leo Nielsen, den ene halvdel af duoen 'Sussi og Leo,' der udgjorde en populær dansktop-entertainer sammen med sin kone, Sussi.

Selvom Sussi måtte sige farvel til sin partner og bedste ven, har hun ikke holdt det hemmeligt, at hun er klar til at fortsætte livet på en ny måde. Hun har delt, at perioden efter Leos bortgang har været udfordrende, men at hun ikke har behov for at leve sit liv i ensomhed. Tværtimod har hun været overvældet af tilbud fra datingverdenen, som hun har taget imod med åbne arme.

Sussi udtalte på det tidspunkt: "Jeg har absolut fået mere lyst til at leve, men jeg ønsker også at være alene og finde mig selv. Jeg ønsker ikke en fast kæreste, men det betyder ikke, at jeg ikke ønsker nogle kærlighedsforhold. Gerne flere. Jeg vil gerne prøve forskellige ting."

Nu, syv måneder efter Leos død, er det åbenbart, at Sussi er klar til at dele sit liv med en helt særlig person igen.

Hun har fundet sig en kæreste, og det er værd at bemærke, at han er betydeligt yngre end hende. Hendes nye partners kærlige ord og personlighed har tydeligvis gjort indtryk på sangerinden.

Sussi deler: "Jeg synes virkelig, at han er dejlig, og jeg tænker meget på ham. Han er romantisk og fortæller mig, hvor sød og smuk jeg er - og hvor attraktiv jeg er."