Et bjerg af smør: Rema 1000 med vildt tilbud på Lurpak

14/06/2024 12:56

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com
7.95 kroner for en pakke Lurpak, og du kan købe så mange, du har lyst til.

Mest læste i dag

Smør er en af de fødevarer, som de fleste danskere ynder at have i deres køleskab. Prisen på smør er dog steget voldsomt de seneste par år, og derfor er det med at slå til, når de store brands pludselig sænkes til en meget lav pris.

Det er tilfældet i øjeblikket, hvor flere lokale Rema 1000-butikker har valgt at køre brandtilbud på Lurpak.

Særligt en butik har dog valgt at sænke prisen endnu mere, og derfor kan du få en pakke Lurpak-smør til blot 7.95 kroner. Det bedste er, at Rema-butikken sælger det uden begrænsning, så du kan faktisk tømme hele deres Lurpak-lager, hvis du har tid, lyst og råd.

Rema 1000 i Dronningborg har lavet et opslag på Facebook tidligere i dag, hvor de opfordrer deres kunder til at kigge forbi.

De har nemlig bestilt et helt bjerg af smør, og derfor har de sænket prisen på Lurpak både i dag og i morgen.

Prisen på en pakke Lurpak ligger på 7.95 kroner, og som vi nævnte før, er der ikke nogen begrænsning på, hvor mange pakker du må købe. Så du kan bare slå dig løs.

Du kan se opslaget herunder:

Det er værd at være opmærksom på, at ovenstående tilbud kun er gyldigt i Rema 1000 Dronnigborg. Dog er der mange andre Rema 1000-butikker, der ligeledes køre med lokale tilbud på Lurpak disse dage.

På Facebook har vi set opslag med Lurpak til 8 kroner, til 10 kroner og til 12 kroner. Så tag et kig på din lokale Rema 1000s Facebookside, og se om de også kører et god tilbud på smør.