Esben Dalgaard med vigtig opdatering på kræftforløbet: 'Jeg gider faktisk ikke...'

29/06/2023 06:53

|

Redaktionen

Foto: Esben Dalgaard / Instagram
Den elskede skuespiller kommer med opdatering på den uhelbredelige sygdom

Mest læste i dag

For to år siden fik Esben Dalgaard en trist meddelelse. Han havde fået kræft, modermærkekræft i stadig 4. 

Det blev starten på et nyt liv med kræftbehandling og dét, at forholde sig til at være kræftsyg. 

På sin Instagram-profil deler Esben Dalgaard nu et opslag, hvor han kommer med en opdatering. Opslaget er et positivt et af slagsen, for ifølge den populære skuespiller skal man fejre de fede ting.

Opslaget hvor Esben Dalgaard også kommer med en påmindelse om, hvad man bør tjekke både sine modermærker og lymfer, kan du se nederst i artiklen.

“Two-Year-Survivor! Jeg er i godt humør. Og jeg gider faktisk ikke lave det her opslag. Men jeg SKAL gøre det. For man SKAL jo fejre de fede ting. Underligt nok også, når de fede ting er opstået på baggrund af noget møg.

En blomst i en lort! Idag for 2 år siden fik jeg diagnosen uhelbredelig stadie 4 modermærkekræft. I dag er jeg et andet menneske. Måske et mere positivt ét,” lyder det i opslaget fra Esben Dalgaard.

Hver og én har gjort en forskel

“I hvert fald et, der tager uhyre meget stilling til, hvad jeg bruger min tid på. Mit liv på. Og i dag smiler jeg.For at sidde her. Være her. Med en god kop kaffe. Et blad. Mine børn og Charlotte i huset. Og en fantastisk ferie coming up! (Cuba btw. Glæd jer!!!)

Udover behandlingen, er mit stærkeste våben positiviteten. Vores insisteren på, at ‘tro på det’. Ikke at fornægte udfordringerne, men ved at træne den muskel, dagligt, der finder håbet, selv i det allermest håbløse,” lyder det videre fra Esben Dalgaard, der fortsætter:

“Mens jeg sidder og bobler let af livsglæde, tænker jeg alligevel på alle dem vi kender, og vi har lært at kende, som vi har mistet, eller som selv har mistet. På alle jer der skriver, med egne historier, positive, såvel som triste! Hver og én har gjort en forskel, haft en betydning! Og hvert tab, gør ondt på en ubeskrivelig afgrundsdyb måde.

Men! Jeg holder stædigt fast ved, at jeg med min imaginære lup, mit mentale microskop, kan finde selv det allermindste positive lys, i det aller aller mørkeste sted. Og jeg udlåner det hjertens gerne! Jeg napper et år mere guys!… med skygge, solcreme og solhat!”