En kvinde på 29 år begik tyveri i en SuperBrugsen-butik: Nu står hun til at få den ultimative straf

23/08/2023 10:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Kvinden er havnet i fedtefadet.

Mest læste i dag

For kort tid siden kom det frem, at to nye heldige lottomillionærer var dukket op. Disse to heldige personer havde købt deres vindende billetter i en SuperBrugsen-butik. Dog er opmærksomheden på denne butik denne gang rettet mod en helt anderledes begivenhed.

For ikke så længe siden blev politiet involveret i en anmeldelse om et tyveri begået i en SuperBrugsen-butik i Karup. Personalet på stedet forklarede, at en 29-årig kvinde havde stjålet en række kosmetiske produkter. Dette blev rapporteret af TV Midtvest.

Butikkens medarbejdere gjorde forsøg på at tilbageholde den unge kvinde, men hun formåede at slippe væk. Heldigvis var politiet hurtigt på stedet, som politikommissær Thomas Hald beretter. Der var to politipatruljer til stede, da kvinden skyndte sig væk fra butikken, og de lykkedes med at anholde hende.

I begyndelsen havde politibetjentene vanskeligheder med at fastslå hendes identitet, da hun tilsyneladende ikke havde noget på sig, der kunne afsløre hvem hun var. "Under anholdelsen var de usikre på hendes oprindelse, da der ikke var identifikationsoplysninger på hende", forklarer Thomas Hald.

Som følge heraf tog politiet kontakt til Central Efterforskning, som håndterer sager med udlændinge. De opdagede, at kvinden stammede fra Rumænien, og hun blev straks fængslet i henhold til udlændingeloven.

Hun står nu over for den strengeste straf, som indebærer udvisning: "Formålet med dette var at udvise hende fra Danmark, da man vurderer, at hun kun er her for at begå kriminalitet med økonomisk gevinst, hvilket betyder, at hun blot forsøger at opnå penge eller anden materiel vinding," udtaler Thomas Hald.