Covid-19 ekspert: Disse fem symptomer kan være tegn på at du er smittet med Omikron-varianten

16/12/2021 12:32

|

Christina Hansen

Foto:

Mest læste i dag

Covid-ekspert afslører fem almindelige forkølelsessymptomer, der er mere tilbøjelige til at være Omikron
symptomer.

Flere af symptomerne på Omikron-varianten er identiske med tegnene på en almindelig forkølelse, hvilket betyder, at man muligvis ikke kan genkende en infektion, ifølge Covid ZOE-appens medstifter, professor Tim Spector


Folk med forkølelsessymptomer er ifølge en ekspert mere tilbøjelige til at blive smittet med Omikron-varianten end en vintersnue.

Covid ZOE app grundlægger professor Tim Spector siger, at tilfælde af Omikron accelererer hurtigere end under den første bølge af virussen.

"Størstedelen af ​​symptomerne" på Omicron er identiske med dem, man lider under en grim almindelig forkølelse, tilføjer han.

De fem nøgleindikatorer for infektion inkluderer hovedpine, ondt i halsen, løbende næse, træthed og nysen, rapporterer North Wales Live.

I en tale til BBC Radio 4's Today-program sagde Mr. Spector: "I London, hvor Covid stiger hurtigt, er det langt mere sandsynligt, at det er Covid, end det er forkølelse.

»Vi ser en fordobling i antallet, der svarer til, hvad der ses andre steder, hver anden og en halv dag, og det betyder virkelig, at tallene stiger.

"Hvis vi ser på vores regionale diagrammer, ser vi London accelerere mere, end vi har set det siden den allerførste bølge, og det betyder nu, at Omicron allerede er den dominerende variant.

Han siger: "Bølgen kommer meget hurtigt og faktisk alarmerende hurtigt - om noget hurtigere end nogensinde.

"Jo mere immunitet, vi alle har, jo mindre problem vil det være, men jeg er bange for, at det bliver et alvorligt problem på begge måder."