Chokerende opdagelse i populært dansk sommerhusområde: “Der var både afføring og blod på toilettet”

11/08/2023 16:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
En sommerhustur til Rødby endte som et mareridt.

Mest læste i dag

Elen Møller og hendes rejsefølge påstås, at det udlejede feriehus ikke blev ordentligt gjort rent.

Sommerhuset er utroligt mugnet og beskidt. Der var både afføring og blod på toilettet. Det er klart, at der ikke er blevet gjort rent her.

Disse ord tilhører Elen Møller (36), der beskriver det syn, som mødte hendes rejsefølge på elleve, da de lørdag ankom til det sommerhus, de havde lejet i Rødby.

Foto: Privat

De to norske familier havde planlagt turen siden sidste år og glædede sig meget til ferien, men nu er familierne fortvivlede efter de første dage af ferien i Danmark.

Vi havde kørt i otte timer og var klar til ferie, men i stedet blev vi mødt af et sommerhus, der slet ikke levede op til vores forventninger. Efter ankomsten opdagede vi fejl efter fejl, fortæller den 36-årige til DinSide.

Mangel på varmt vand

Familierne opregner en række mangler, de har observeret, og påpeger, at det varme vand i huset ikke fungerer korrekt.

Alt, der kan være snavset i et hus, er beskidt. Badeværelset, køkkenet, klistret gulv og ødelagt inventar er beskidt. Du vil egentlig ikke begynde din ferie med at skulle gøre rent, men det har vi faktisk ikke mulighed for. Vi har måttet tage børnene med i et badeland for at kunne bade, siger Møller.

Møller forklarer videre, at de har kontaktet udlejningsfirmaet DanCenter for at give dem mulighed for at rette op på situationen.

Vi sendte en e-mail, da vi ankom lørdag, og de spurgte, om de skulle sende rengøringspersonale herud, men der kom ingen. Vi henvendte os derfor til DanCenter-kontoret på Lolland, som sagde, at de ville sende nogen til huset for at ordne varmtvand, rengøring og opvaskemaskine, men der kom ingen.

Derefter besøgte vennegruppen det lokale kontor for at få at vide, hvorfor intet var blevet udbedret.

Der stod på døren, at kontoret er lukket indtil fredag, og vi har heller ikke modtaget svar på telefon eller e-mail. Skal vi virkelig vente indtil fredag for at kunne tage et bad? Det er virkelig ubehageligt, og vi har fået et meget dårligt indtryk. Det ville have været anderledes, hvis vi havde valgt en campingferie, men vi har betalt meget for et feriehus på 130 kvadratmeter, siger Møller.

Foto: Privat

DinSide har konfronteret DanCenter med den kritik, der er fremsat i sagen, men har endnu ikke modtaget svar.

Efter det første interview med DinSide fortæller Møller, at de endelig har modtaget svar fra DanCenter, som sendte personale ud for at reparere varmtvandsbeholderen og udføre rengøringen.

Familierne er tilfredse med, at DanCenter endelig tog affære, men finder det kritisabelt, at det tog fire dage.

Foto: Privat