Kvinde redder forladt hund: Da hun kigger nærmere på hunden, får hun et kæmpe chok

11/08/2023 07:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Denne hund vakte med det samme hendes sympati: den lodne ven vandrede rundt i gaderne i Cleveland i den amerikanske stat Texas i sidste måned, da Zully Vasquez Ventura opdagede hende.

Mest læste i dag

Beklageligvis måtte amerikaneren opgive en redningsindsats på grund af dyrets skyhed. Dog opnåede han endelig succes få dage senere. Ventura stod dog over for en helt ny udfordring nogle timer senere.

I en samtale med The Dodo beskrev kvinden nu begivenhederne på det tidspunkt: "Hun udstrålede ren desperation. Jeg placerede hende i min bil og kørte hjem."

Ved ankomsten blev den magre firbenede ven tilbudt både drikke og mad. Nala, som senere fik sit navn af Ventura, viste dog stadig tegn på nervøsitet.

For at aflede opmærksomheden lidt gav redningsmanden hendes nye ven en badetur. Da hun kiggede nærmere på hunden, faldt det endelig i hak for hende.

En afgørende detalje sprang pludselig i øjnene på Ventura, som det fremgår af hendes virale TikTok-video om historien.

Dyreelskeren bemærkede, at Nala sandsynligvis havde født for nylig. Dette blev antydet af hendes mælkekirtler. Men hvor var hvalpene?

Ventura stod nu over for en ny udfordring. Til sidst besluttede hun at lade hundemoren være i bilen og vende tilbage til det oprindelige sted.

Det hele begyndte på vejen: "Hendes ører blev pludselig mere opmærksomme, og hendes næse begyndte at arbejde ivrigt," forklarede Ventura. "Hun fulgte en duft i flere kilometer, og pludselig begyndte hun at løbe."

Mens Nala var i snor, trak hun bogstaveligt talt sin redningskvinde med sig, indtil de nåede et forladt hus. Seks søde hvalpe ventede utålmodigt på deres mor.

"Jeg løsnede linen, så hun kunne gå til sine hvalpe," sagde Ventura. "Jeg kunne næsten ikke tro det (...). Jeg var så taknemmelig for, at de stadig var i live."

I mellemtiden har tævens søde unger fundet nye hjem hos kærlige ejere. Kun Nala venter stadig på sin skæbne.

Nedenfor finder du den rørende video.