Breaking: Nye spor i Madeleine McCann-sagen

19/11/2020 11:15

|

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Nu fortæller politiet, der efterforsker Madeleine McCanns forsvinden, at de er kommet i besiddelse af nogle interessante nye spor, som de håber kan bringe dem tættere på opklaring af sagen, der har været forsvundet i 13 år.

Madeleine McCann var på ferie med sine forældre i feriebyen Praia da Luz i Portugal, der er meget populær blandt britiske turister. Siden har politi i flere lande ledt efter den lille pige, der forsvandt fra sine forældre hotelværelse, hvor de havde lagt hende til at sove. 

Politiet har tidligere udtalt, at deres hovedmistænkte er den pædofildømte Christian Brueckner. Den  43-årige tyske mand befinder sig lige nu i et fængsel, hvor han afsoner i en anden sag. 

Efterforsker nye "interssante" spor

Det fortæller anklager Hans Christian Wolters, der er tilknyttet sagen. 

”Vi har fået spor fra England, inklusive fra turister, der var på ferie i Portugal i netop denne periode," fortæller anklageren til avisen The Mirror, inden han fortsætter: 

”Vi har nogle fotos, der kan være interessante," siger Wolters, inden han tilføjer at sporene ser lovende ud. 

Sporene kommer dog til at tage tid at få efterforsket til bunds, tilføjes det. Især fordi Storbritannien forlader Den Europæiske Union. Brexit forventes at forsinke processen, da "mange ting ikke bare kan afklares med kort varsel".