73-årig Michael trådte til for at støtte sin datter økonomisk med 30.800 kroner: Kort efter går sandheden op for ham

04/09/2023 18:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Michael Sundorph ønskede at hjælpe sin datter.

Mest læste i dag

Lørdag den 12. august, omkring middagstid, modtog den 73-årige Michael Sundorph en SMS fra sin datter. Datteren informerede sin far om, at hun havde fået et nyt telefonnummer og havde akut brug for at låne penge.

"Min datter og jeg var på dårlig fod på det tidspunkt, så jeg besluttede ikke at ringe tilbage, selvom SMS'erne var meget venlige. Jeg antog, at alt var blevet løst," udtalte Michael Sundorph.

En udveksling af SMS'er fortsatte i flere timer, og Michael gjorde ikke yderligere tanker om det.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Dog tog hele situationen en uventet vending, da Michael søndag morgen modtog en besked, der pressede på for en øjeblikkelig overførsel af præcist 30.800 kroner.

Svindel og bedrag

Det viste sig senere at være bedrageri og svindel. Michael troede, at alt var i orden, da bankkontoen, han skulle overføre til, tilhørte den samme bank som hans datter.

Efter at have sendt pengene anmodede datteren om flere penge, og det fik Michael til at indse, at han var blevet narret. Han havde hørt om andre mennesker, der var blevet snydt på samme måde, hvor svindlere krævede yderligere penge efter de første overførsler. Han indså straks, at han var blevet ofret.

På grund af sin mistanke kontaktede Michael sin datter, som intet vidste om de 30.800 kroner, han havde overført.

Da han forstod, hvad der virkelig var sket, følte han sig dum og skamfuld over at have sendt penge i god tro til sin datter i nød.

Nu advarer Michael andre for at forhindre, at de falder i samme fælde. Han har anmeldt sagen til politiet, men det er stadig uklart, om han nogensinde vil få de mistede penge tilbage.