15 lottomillioner deles af 8 heldige danskere: Her er kuponerne købt

12/11/2023 07:50

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Der var mange heldige danskere i denne omgang.

Mest læste i dag

Der har muligvis været festligheder i vintermørket i ikke færre end otte danske hjem efter lørdagens Lotto-trækning. Én heldig vinder løb med førstepræmien på 8.000.000 kroner, mens yderligere syv danskere hver vandt 1.000.000 kroner.

Denne information kommer fra en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Mon ikke de otte heldige Lotto-spillere har danset på bordene derhjemme efter lørdagens aften trækning?

De heldige vindere, der købte deres kuponer hos OK Plus Mariagervej i Randers, har i hvert fald haft al mulig grund til at feste lørdag aften. Og hovedpinen søndag morgen er nok til at holde ud, når det går op for dem, at der snart kommer 8.000.000 skattefrie kroner ind på deres konto.

Ikke en, men hele otte nye millionærer lørdag aften

Dog er førstepræmievinderen ikke den eneste, der tager turen til bageren søndag morgen som millionær. Der er yderligere syv heldige vindere.

Danske Spils nye ekstratrækning, Super Millionærchancen, som inkluderer alle spillede Lotto-rækker i måneden, blev også trukket ved aftenens Lotto-trækning. Der var fem gevinster á 1.000.000 kroner på spil.

De heldige vindere af Super Millionærchancen lørdag aften var:

  • En kupon købt hos Spar Kornblomstvej i Aalborg

  • En kupon købt hos Struervejs Nærkøb i Holstebro

  • En heldig abonnementskunde fra Lolland-Falster

  • En heldig abonnementskunde fra Nordsjælland

  • En heldig abonnementskunde fra Frederikshavn Kommune

”Vi er meget glade for, at vores nye ekstratrækning giver endnu flere danskere chancen for at blive millionærer her hos os. Vi lagde stærkt ud lørdag aften, og det stopper ikke her: Super Millionærchancen betyder, at vi forventer, at antallet af nye Lotto-millionærer vil stige til mere end 200 om året, og vi er glade for at kunne give endnu flere mulighed for at opfylde deres drømme,” forklarer Malene Mølgaard, administrerende direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Millionærchancen

Udover de fem millionærer fra den nye ekstratrækning blev der også trukket to 'sædvanlige' millionvindere i Millionærchancen. Den garanterer, at der hver uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to heldige vindere af Millionærchancen lørdag aften var:

  • En kupon købt hos Cirkle K Dagnæs i Horsens

  • En kupon købt hos Skjold Burne Ringsted

Danske Spil har endnu ikke haft kontakt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.