Trænger bilen til en rengøring? Brug dette trick til at få måtterne fuldstændig rene

09/07/2024 11:20

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det har aldrig været nemmere!

Mest læste i dag

Hvis du ejer en bil, vil du sikkert være enig i, at der ikke er noget bedre end følelsen af en skinnende ren bil, både udvendigt og indvendigt. Det er som om bilen kører bedre, når den er ren, og det giver en særlig fornøjelse at sætte sig ind i et rent og velholdt køretøj.

Det kan dog være en udfordring at holde bilens indre lige så pletfrit som det ydre, især når det kommer til måtterne. De fanger alt fra mudder og blade til vejstøv og småsten, som bliver trampet ind i bilens kabine på daglig basis. Ofte virker det som om, at en almindelig støvsuger ikke er tilstrækkelig, og at selv efter grundig støvsugning, er måtterne stadig ikke helt rene.

Denne problemstilling er velkendt for mange bilejere, lige indtil du prøver dette trick!

På sin TikTok-profil afprøver Andre forskellige 'lifehacks', der har til formål at gøre livet nemmere og tingene smartere.

Han besluttede sig også for at prøve tricket, der får bilmåtter til at se ud som nye.

På sin profil deler han med sine knap 8 millioner følgere, hvordan han gjorde det. Det er faktisk ret simpelt. Alt, det kræver, er en bil med beskidte måtter – det kan de fleste nok klare, en toiletbørste og en boremaskine.

For at forberede sig anskaffer Andre de nødvendige ting og tilpasser toiletbørsten ved at forkorte skaftet. Derefter sætter han den på boremaskinen og går i gang med at 'børste' snavset væk.

Resultatet er overraskende!

Vupti! – så er måtterne så gode som nye og klar til endnu en sæson.

Se videoen nedenfor: