Simpelt trick afsløret af mor: Sådan opsparede jeg 45.000 kroner på blot ét år

05/07/2023 10:24

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
I disse tider kunne de fleste godt bruge lidt flere penge på opsparingen, og det kan man forholdsvis nemt få, hvis man følger et trick, som en helt almindelig mor har delt.

Mest læste i dag

Få en solid opsparing ved hjælp af et simpelt trick

Drømmen om at spare mere end 40.000 kroner på blot ét år er noget, mange nærer, især i disse tider med høje priser på mange ting. Men en britisk mor har delt sit trick, der gør det relativt nemt at opnå en betydelig opsparing på kort tid.

Ifølge Ladbible har hun formået at opbygge en opsparing fra intet til £5.050 (44.500 kroner) på kun ét år ved hjælp af sit trick. Og du kan gøre det samme, hvis du følger hendes råd.

Du tænker måske, at det kræver meget tid og indsats, men det er faktisk ikke tilfældet. Tricket er enkelt og kræver ikke meget tid.

Konkret går det ud på at købe 100 kuverter og nummerere dem fra 1 til 100.

Foto: Facebook / Privat

Derefter placerer du dem i f.eks. en kasse og trækker to tilfældige kuverter op fra kassen hver uge.

Moren, der delte tricket, lagde et beløb i britiske pund svarende til kuvertens nummer ned i hver kuvert. Efter 50 uger (mindre end ét år) havde hun sparet £5.050 (44.500 kroner) på denne måde.

Du kan selvfølgelig gøre det samme med danske kroner ved at lægge for eksempel 10 kroner i kuverten med nummer 1, 50 kroner i kuverten med nummer 5, 270 kroner i kuverten med nummer 27 osv.

Når du har lagt penge i alle kuverterne efter 50 uger, vil du have opnået en opsparing på 50.500 kroner.

Selvfølgelig kræver dette, at du har økonomisk råderum til at sætte mellem 30 kroner og 1990 kroner til side hver uge. Hvis det ikke er tilfældet, kan du stadig bruge samme fremgangsmåde med mindre beløb eller færre kuverter om ugen.

På denne måde vil du automatisk begynde at opbygge en opsparing i stedet for at bruge pengene på ligegyldige ting.