Med disse ingredienser fra køkkenet, kan du fjerne væggelus én gang for alle

02/03/2024 19:41

|

Nicolai Busekist

Væggelus vil forsvinde øjeblikkeligt med disse hjemmelavede tricks bestående af ingredienser, du har i dit køkken.

Mest læste i dag

Væggelus er små insekter, der lever af blodet fra pattedyr, herunder mennesker. På lige fod med blandt andet myg eller flåter.

De elsker at leve varme og fugtige steder, så din madras er det perfekte sted for disse skadedyr at formere sig. Efter at have spist, bliver de ikke længe på kroppen. De gemmer sig og venter til næste dag, hvor de angriber igen.

Udover din madras, så gemmer disse skadedyr sig også i sofaer, tæpper, gulvtæpper, skabe, tøj eller bagage. På den måde kan de bevæge sig til andre steder. Når man bliver bidt af en væggelus, mærker man det normalt ikke, men det viser sig efter noget tid.

Der vise sig normalt i form af små røde knopper- Og selvom de er irriterende, er de ikke til fare for dit helbred. Uanset hvad, så ønsker du næppe at leve med sådan en plage. Derfor foreslår vi at eliminere dem med disse naturlige tricks.

Med eddike og bagepulver

Den første anbefaling til at udrydde væggelus fra soveværelset, vil være at ty til to ingredienser, som du sikkert har i køkkenet: eddike og bagepulver.

Bland en lille skefuld bagepulver i en beholder med eddike. Spray blandingen med en forstøver på de steder, hvor insekterne kan være. Gentag flere gange om dagen, da eddike fordamper hurtigt. Blandingen er skadelig for skadedyrene.

Med pebermynteolie

En anden løsning vil være pebermynteolie, som også fungerer som et hjemmelavet middel mod de små insekter, da de finder dens lugt meget generende. Du kan sprede nogle dråber på madrassen og vil se resultaterne i løbet af få dage.

Med nelliker

Endelig vil den tredje anbefaling være at bruge nelliker. Ligesom med mynte, giver nelliker en stærk aroma, der afviser mange insekter, herunder væggelus.

I disse tilfælde kan man også bruge det ved at sprøjte en blanding lavet med nelliker. Men resultaterne kan også opnås ved at placere nelliker på madrassen.