Kvinde deler hidtil ukendt trick til 10 kroner: Sådan holder du edderkopper væk fra dit hjem

29/09/2023 05:11

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Sæsonen for edderkopper er startet, men der er en simpel måde at holde dem væk på.

Mest læste i dag

Edderkoppesæsonen er på os, og du er ikke alene, hvis du har bemærket en stigende tilstedeværelse af ottebenede gæster i dit hjem. I september invaderer edderkopper vores boliger, da de søger en partner inden vinterdvale og leder efter et sikkert sted at overvintre.

Dette rapporteres af The Mirror.

Ikke desto mindre er denne kendsgerning ikke velkommen hos mange danskere, der er bange for at finde edderkopper i deres hjem. Hvis du gerne vil holde disse ubudne gæster på afstand, findes der et simpelt og økonomisk trick, der ifølge en kvinde kun koster omkring 10 kroner. Det eneste, du behøver, er mentholsalve.

"Hvis du er som mig og frygter edderkopper, især i denne sæson med store, tykke edderkopper, der forsøger at kravle ind i huset, så kan du prøve at få fat i noget Vapour Rub (et produkt lignende mentholsalve, red.) og smøre det på dine vindueskarme og dørkarme," forklarede hun og fortsatte:

"Edderkopper har små smagsløg på deres fødder, og de afskyr smagen af menthol. Dette er en virkelig etisk måde at forhindre edderkopper i at invadere dit hjem."

Selvom mentholsalve eller Vapour Rub måske koster en smule mere end 10 kroner, varer det længe, da du kun behøver en lille mængde til dette hjemmelavede trick. Denne metode er nu blevet set over en million gange, og folk er fascinerede af det smarte trick.

Du kan se, hvordan hun gør det, i videoen nedenfor: