Hvis du spiser dette, forbliver din krop kølig på varme nætter

02/04/2024 09:02

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Når sommeren gør sit indtog i Danmark, kan det betyde, at du står over for varme nætter. Men hvis du spiser dette, holder du din krop lidt køligere.

Mest læste i dag

Hvis du har det varmt om natten, er der mange måder at gribe det an på. Faktum er dog, at det kan være svært at finde ud af, hvad du skal gøre.

Tro det eller ej, men ifølge søvnekspert Winni Hofman, er der især én ting, der er værd at gøre. Det kan lyde en anelse mærkeligt, men faktisk er det bedste, du kan gøre, at spise en stærk karryret. Det skriver mediet Libelle.

Lækker, sund og derfor perfekt til at køle din krop ned med. Det lyder måske mærkeligt, at en varm karryret kan bruges til at køle ned. Men ifølge Hofman er det netop godt at gå efter det varme, hvis du ønsker at køle ned.

Tricket ligger i, at du begynder at svede af at spise stærk mad. Og det får din krop til at køle af. En varm kop te kan derfor også vise sig at være et ideelt valg på en varm dag. Et varmt brusebad? Dette er absolut også en god idé før sengetid.

Selvom du måske føler, at et koldt brusebad er mere passende, er det faktisk ikke noget, der er værd at anbefale. Når det er koldt, prøver din krop at varme sig op igen. Og så ender du med at have det endnu varmere, når det først er tid til at sove.

Ved at give din krop varme ting, begynder den at arbejde for at køle sig selv ned. Og det er præcis, hvad du har brug for på varme nætter. Derfor er det en god idé at huske på dette, hvis du har svært ved at sove, fordi du har det varmt.