Dette er tricket, ejendomsmæglere bruger til at fjerne brune pletter fra toilettet

01/03/2024 11:14

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Tricket får et toilet til at se helt nyt ud.

Mest læste i dag

Det er ingen hemmelighed, at vores badeværelsesfaciliteter ofte kræver ekstra opmærksomhed for at opretholde en ren tilstand.

Selv med regelmæssig rengøring kan det stadig være en udfordring at opnå et fejlfrit resultat. Men nu er ejendomsmægleres hemmelige metode til at få toiletter til at fremstå som nye kommet for dagens lys, rapporterer Heraldo de México.

På trods af et bredt udvalg af rengøringsprodukter på markedet, der lover mirakler, støder man ofte på genstridige kalkrester, som er alt andet end tiltalende.

Men fortvivl ikke.

Der findes en listig teknik, som ejendomsmæglere benytter for at genoplive toiletternes glans. Det mest forbløffende er, at de nødvendige komponenter næsten ikke koster noget, og du har sandsynligvis allerede det, der skal bruges, i dit hjem.

De magiske ingredienser

For at genskabe toilettets skinnende udseende anvender man bagepulver, eddike og citronsaft. Selvom de fleste bakterier i et toilet er ufarlige, er det stadig en god idé at angribe dem.

For at bekæmpe kalkaflejringerne effektivt, bland et glas eddike med to spiseskefulde bagepulver og saften fra en hel citron. Påfør denne blanding på de berørte områder og lad det virke i 30 minutter.

Brug derefter toiletbørsten til grundigt at skrubbe toilettet. Et nyttigt tip er at udføre denne grundige rengøring mindst to gange om ugen.

Dette holder ikke kun bakterier og dårlig lugt væk, men forhindrer også ophobning af snavs. Med denne enkle teknik fra ejendomsmæglerne vil dit toilet se så imponerende ud, at det næsten er en skam at bruge det.