Dette er det første, denne stewardesse gør i hvert eneste hotelværelse

27/02/2024 13:51

|

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En stewardesse, der ofte opholder sig på hoteller, har en bestemt rutine, som hun gennemfører som det første.

Mest læste i dag

Stewardessen Allyah McIntyre opholder sig ofte på hoteller og tjekker da i alle skabe, under sengen og bag gardinerne. Og det stopper ikke der. Hun er nu gået viralt med sit bemærkelsesværdige sikkerhedstjek.

"Det er ligegyldigt, hvor mange hoteller jeg besøger. Jeg kommer aldrig til at stoppe med at udføre min sikkerhedskontrol. Jeg er en sort kvinde i Amerika, så ja, det er nødvendigt," siger hun ifølge HLN.

Hun henviser dermed til det faktum, at sorte kvinder i USA uforholdsmæssigt ofte er ofre for voldelige forbrydelser. Derudover bliver skylden også uforholdsmæssigt ofte lagt på offeret, hvilket i dag er blevet kendt som 'victim blaming'.

"Jeg tjekker alt, hvor jeg ikke direkte kan se bagved," forklarer hun til BuzzFeed.

"Døre, gardiner, store skabe, under senge og springmadrasser (fordi de er hule). Det kan virke lidt dramatisk, men i fortiden er der blevet fundet lig i sådanne hulrum."

Udover det omfattende sikkerhedstjek, så bruger McIntyre også nogle interessante tekniske gadgets og 'hacks' for at sikre sig bedre.

Hun har også delt en række andre videoer på TikTok, hvor hun kommer med gode tips til folk, der er ude at rejse.

Der er tale om videoer, der er endt med at dele vandet. Det er noget, som man tydeligt kan se, hvis man kigger på kommentarsporet. Her er der mange, der takker hende for de gode råd. Andre mener derimod, at hun overdriver.

Allyah McIntyre står dog fast ved, at hun vil gennemføre sit sikkerhedstjek som det første, når hun indlogerer sig på et hotelværelse.

Derfor betyder det ikke noget for hende, hvad folk på de sociale medier mener om det. Desuden fortsætter hun også med at dele ud af sine gode råd til nysgerrige følgere.