De kan have to til tre elskere: Disse stjernetegn er de mest utro

28/05/2024 23:57

|

Nicolai Busekist

De gør det på forskellige måder og af forskellige grunde, men der er stjernetegn, der er mere tilbøjelige til utroskab. Her er de.

Mest læste i dag

Flere og flere par går i opløsning i dag. Der kan være flere grunde til dette, men i mange tilfælde er det faktisk forårsaget af utroskab - enten i større eller mindre omfang.

Hvad der er værd at vide i denne sammenhæng er, at der er stjernetegn, der er mere tilbøjelige til utroskab. Så hvis du vil have et stabilt og langvarigt forhold, bør du tage dette i betragtning.

Nogle personer er utro på en systematisk og tvangsmæssig måde, hvilket nogle gange er forårsaget af usikkerhed, af egoisme, eller af mangler og psykologiske tendenser. Men stjernetegnet, vi er født under, spiller også en stor rolle i denne tendens, skriver Designmag.it.

Det første tegn, vi peger på, kan måske overraske: Vægten. Ja, bag det meget ordentlige udseende og den moderate og rolige taler, skjuler der sig ofte fødte forrædere.

Det er altid de mest stille, der gemmer på noget. Men det, der gør dem endnu farligere, er deres evne til ikke at tage ansvar for utroskab. Derimod forsøger de at retfærdiggøre det, hvilket ofte får forholdet til også at fortsætte med den bedragne partner.

Blandt de mest utro stjernetegn finder man også: Skytten. For dem er utroskab noget, de ikke kan undvære. Det er en leg, der tydeligvis underholder dem og får dem til at undslippe og føle sig mere ønskede.

Hvis de i deres professionelle liv er absolut seriøse og upåklagelige, har de derefter brug for at 'slukke', hvilket de gør ved at give efter for denne last. De kan endda have flere elskere på samme tid. Ud over den officielle partner - naturligvis.

Vandmændene er også utro. Men på en meget anderledes måde. For dem er utroskab ikke et spørgsmål om forfængelighed eller kun en fysisk ting. De er utro på det følelsesmæssige plan, idet de er blandt de dybeste og mest drømmende stjernetegn.

De vil derfor ende med at forelske sig i elskeren og forsømme deres egentlige partner. Naturligvis gør dette mere 'romantiske' aspekt ikke utroskaben mindre alvorligt.