Altid trofaste: Tre stjernetegn, der aldrig er utro

25/06/2024 18:33

|

Nicolai Busekist

Trofasthed er en vigtig del af et sundt kærlighedsforhold. Utroskab sårer ikke kun ens partner, men også en selv. Læs her, hvilke stjernetegn du altid kan regne med i et forhold.

Mest læste i dag

I teorien virker alt så simpelt. Man forelsker sig hovedkulds i en person og forbliver ved vedkommendes side. Virkeligheden taler desværre et andet sprog. Der findes utallige fristelser, som kan lede til sidespring.

Måske var det det berømte glas for meget til firmafesten, der gjorde kollegaen mere og mere attraktiv og til sidst uimodståelig. Og på ferien kan der måske have udviklet sig en hed flirt på stranden, mens kæresten tog sig en lur på hotelværelset.

Der findes uendeligt mange muligheder for at være utro. Og mange mennesker falder for fristelsen. Men for tre stjernetegn kommer en affære uden for hjemmets fire vægge slet ikke på tale, skriver FitForFun.de.

Overbevist om principper: Stenbukken

Stenbukken indretter sit liv efter faste principper, og det gælder også for partnerskabet. Dette konservative stjernetegn kan som regel slet ikke forestille sig et forhold, der ikke ender foran alteret. Derfor er Stenbukken også yderst kræsen, når det kommer til valg af partner.

Når først vielsesringen sidder på fingeren, er det at flirte endegyldigt blevet et tabu. For dette stjernetegn er det gammeldags udtryk 'Til døden jer skiller' langt mere end bare en floskel.

Prioriterer familien over alt andet: Krebsen

Krebsen opfylder ofte ikke kun ønsket om en fast partner, men stræber efter en hel familie. Først når der kommer børn i forholdet, er en person med dette stjernetegn fuldkommen lykkelig.

Derefter gør Krebsen alt for at bevare denne idylliske verden. Aldrig ville vedkommende sætte den hjemlige stabilitet på spil for en flygtig affære.

Krebsen bør dog passe på ikke at overdrive med sin leveregel. For dette stjernetegn forbliver i mange tilfælde hellere i et ulykkeligt forhold end at trække i nødbremsen og begive sig ud på jagten efter den sande kærlighed.

Taler åbent om følelser: Vædderen

Vædderen kunne måske have lyst til at forsøge sig med et sidespring her og der. Men desværre kommer den ubetingede ærlighed i vejen.

Hver gang en Vædder finder en anden person attraktiv, vil en partner få nys om det. For Vædderen formår simpelthen ikke at holde sin begejstring skjult.

Vædderen har altså masser af tid til at ombestemme sig, før det kommer til en affære. Måske tages Vædderen i kort snor og tillades ikke længere at forlade huset alene, indtil ilden i lidenskaben er slukket.

Ellers iværksættes en charmeoffensiv, hvor vedkommende simpelthen begynder at forføre sin partner på ny. Erotiske tiltrækninger bukker Vædderen altid under for – også når de kommer fra en langvarig partner.