Ung mor kørte narkokørsel med etårig på bagsædet

12/01/2021 14:55

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 24-årig kvindelig bilist blev mandag standset af politiet, efter hun havde kørt bil i påvirket tilstand, med sin blot etårige søn på bagsædet.

Folk træffer af og til ikke de bedste beslutninger, og mon ikke en 24-årig kvinde i øjeblikket har det sådan, efter at hun mandag formiddag blev stoppet af politiet, og sigtet for narkokørsel med sin bare etårige søn på bagsædet.

Kvinden blev stoppet klokken 10.25 på Røsnæsvej i Kalundborg, hvor politiet kunne konstatere at den unge mor var påvirket af hash. Hun blev derfor taget med til en blodprøve – det skriver SE og HØR.

Fordi sagen på sin vis involverer den lille dreng, har politiet taget kontakt til de relevante sociale myndigheder, der nu skal undersøge sagen og beslutte hvad der er bedst for barnet.

Blodprøven skal nu afgøre hvor hård en straf kvinden står overfor. Der er nultolerance i Danmark, når det kommer til narkokørsel, men som med alkohol, er der ligeledes en nedre grænse for hash, hvor alle andre stoffer er strafbare, uanset hvor lille mængden så måtte være.

Det helt store spørgsmål for kvinden er nu, hvornår hun benyttede rusmidlet, da hash kan findes i blodet op til 30 dage efter brug. Den nedre grænse for stoffet er 0,001mg, og kvinden kan derfor, hvis blodprøven viser det, gå fri for straf.