Uhyggelig sag: Ansat på institution sigtet for tvang, trusler og voldtægt af 14-årig pige

07/01/2021 13:12

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 46-årig mand der tidligere har været ansat på en institution i Nordjylland, er blevet sigtet for ved hjælp af tvang og trusler at have sex med en 14-årig pige der boede på stedet.

Det skriver Lokalavisen.dk

Det fremgår af sagens anklageskrift at manden i en periode på godt et halvt år i 2019 og 2020 flere gange havde samleje med pigen på hendes værelse. Det var dog ikke det eneste sted ulovlighederne foregik.

Manden er anklaget for ligeledes at have haft samleje med pigen på hendes badeværelse, institutionens udendørsarealer og i biler på forskellige parkeringspladser.

Under samlejerne skulle manden ifølge anklageskriftet have holdt fast om pigens hals, hendes arme, hofter samt rykket hende i håret og holdt hende for munden.

Den tiltale sigtes altså nu for voldtægt, for at have udnyttet sin fysiske eller psykiske overlegenhed ved brug af tvang og trusler, samt at have samleje med en person under 15 år.

Den 46-årige mand nægter sig skyldig i alle anklager, men risikerer op til 12 års fængsel i sagen der bliver afgjort ved Retten i Hjørring, der er sat fem dage af til, og hvor en dom forventes at falde i løbet af januar måned.