To personer stukket ned

28/06/2021 08:23

|

Christina Hansen

Mest læste i dag

I centrum af Haderslev, var der søndag aften melding om, at to personer, et søskenedepar, skulle være blevet stukket ned med kniv. Politietsberedskab arbejdede under aktionen iført hvide dragter.

Søskende-parret blev søndag aften fundet med snitsår i Gåskærgade i Haderslev. De blev efterfølende kørt til behandling på hospitalet i Aabenraa. Vagtchef Mads Dammark ved Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser mandag morgen til Politiken, at politiet fik en anmeldelse om et knivstikkeri søndag aften. "Der bliver først fundet en ung kvinde med snitskader liggende på et fortov på Gåskærgade. Efterfølgende bliver broren, der også har skader, fundet længere nede af gaden", siger Mads Dammark. Han oplyser ydermere til avisen at der er tale om 44-årig mand og en 25-årig kvinde. Søskendeparret er i stabil tilstand, men er stadig indlagt på Aabenraa sygehus med mindre skader.

Politiet er stadig ved at efterforske sagen. "Vi kender endnu ikke hændelsesforløbet, da ingen af dem har egnet sig til at blive afhørt. Den ene har ikke villet udtale sig til os, mens vi endnu ikke har haft mulighed for at afhøre den anden", siger Mads Dammark.

Foto: Presse-foto.dk

Foto: Presse-foto.dk