To personer omkommet i brand

16/12/2021 14:57

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Klokken 13.55 onsdag rykkede både brandvæsnet og politiet ud til et rækkehus, hvor der var udbrudt brand på Kirkebakken, Nykøbing Sjælland - Odsherred.

Ved brandvæsnets og politiets ankomst var boligen for ældre personer nærmest overtændt, så brandvæsnets røgdykkere ikke kunne komme ind for at lede efter eventuelle personer på grund af den kraftige varme og brandens omfang.

Under slukningsarbejdet ankom pårørende til beboerne, idet de pårørende var blevet alarmeret af et alarmselskab, da alarminstallationer på stedet var blevet afbrudt.

En elektriker ankom også til stedet for at afbryde strømmen til den brændende bolig, hvor brandvæsnet og politiet senere på eftermiddagen fandt to omkomne personer, da adgang til stedet var muligt efter brandslukningsarbejdet.

Politiet tilkaldte rutinemæssigt en retsmediciner til at undersøge de to omkomne, men der blev ikke umiddelbart fundet noget mistænkeligt, inden de omkomne blev transporteret væk.

Brandstedet blev afspærret, idet politiet torsdag i samarbejde med kriminalteknikere skal undersøge brandstedet i et forsøg på at finde frem til brandårsagen. De to omkomne formodes at være beboerne på brandstedet, men de er formelt ikke endeligt identificerede.