To mænd anholdt for drab på 22-årige Mia

09/02/2022 14:19

|

Christina Hansen

Foto: Niclas Jessen

Mest læste i dag

To anholdte – politiet arbejder på to adresser

Nordjyllands Politi skred i dag, kl. 11.20, til anholdelse af to nordjyske mænd på 36 år. Politiet sætter dem i forbindelse med sagen om den savnede 22-årige kvinde. Politiet arbejder i øjeblikket på to adresser i Vendsyssel.

Det var intens efterforskning kombineret med videomateriale og henvendelserne fra borgerne om bilen, der førte Nordjyllands Politi på sporet af de to personer. 

”Tilsammen har dette intense forløb gjort, at vi i dag kunne skride til anholdelse af to mænd. De sidder aktuelt til afhøring hos politiet,” siger lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen.  

Vicepolitiinspektøren oplyser, at politiet i øjeblikket arbejder på to adresser i henholdsvis Østervrå og Flauenskjold, det skriver politiet i en pressemeddelelse.

”Vi kommer til at arbejde på disse to adresser i lang tid fremover. Vi har et stort efterforskningsarbejde foran os med tekniske undersøgelser, afhøringer, forhøringer og meget mere.” 

Nordjyllands Politi kan ikke udtale sig yderligere af hensynet til den igangværende efterforskning og til de pårørende i sagen. Nordjyllands Politi ved, at det efterlader en række ubesvarede spørgsmål om sagens nærmere omstændigheder.  

Dog kan Frank Olsen oplyse, at politiet har fundet en bil på den ene adresse, der formentlig er identisk med den bil, som samler Mia op på Vesterbo i Aalborg søndag morgen. 

”Vi beder om pressen og offentlighedens forståelse for, at politiet nu har et stort og omfattende arbejder med at kortlægge hele forløbet før, under og efter, at den 22-årige kvinde forsvandt,” siger vicepolitiinspektør Frank Olsen, der retter en stor tak til offentligheden og medierne for deres mange henvendelser i sagen. 

”De har været medvirkende til, at vi hurtigt har kunnet skride til anholdelse. Tak.” 

Den savnede 22-årige er endnu ikke fundet. 

Politiet sigter de to anholdte mænd for drab.