To kvinder involveret i alvorlig trafikulykke

07/12/2020 14:50

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Nordjyllands Politi kunne i formiddags på twitter oplyse at to kvinder har været involveret i en alvorlig trafikulykke.

” Alvorligt færdselsuheld kl. 1052, Restrup Kærvej og Nibevej i St. Restrup. 2 biler kørt ind i hinanden. Ambulance, brandvæsen og politi på vej til stedet,” – Skrev Nordjyllands Politi på twitter kl.11.01.

De to kvinder sad ifølge politiet i hver deres bil, da de stødte sammen på Restrik Kærvej og Nibevej i St. Restrup.

Politi, ambulance og brandvæsen var hurtigt på stedet, og kunne konstatere store materielle skader på bilerne, hvilket i første omgang fik politiet udtrykke stor bekymring omkring uheldet.

Begge kvinder var dog begge i stand til selv at stige ud af deres biler og blev herefter tilset af ambulancefolk der kunne konstatere, at kvinderne var sluppet meget heldigere fra ulykken, end hvad bilernes tilstand ellers kunne tyde på.

Heldigvis var ulykken ikke nær så alvorlig som politiet først frygtede, og man har allerede fastslået ulykkens årsag.

Vigepligtsforseelse skyld i uheld

Vagtchef fra Nordjyllands Politi, Karsten Højrup Kristensen har kommenteret sagen

” Der er tale om en ret klassisk vigepligtsforseelse. Den kvindelige bilist, der kom ad Restrup Kærvej kørte ud i krydset og blev ramt den anden kvindelige bilist, der kom kørende ad Nibevej mod øst, ramte den anden bil i siden. Kvinden, der kørte ad Restrup Kærvej, kan nu se frem til en bøde for at overtræde sin vigepligt,” – Siger vagtchefen ifølge Nordjyske.dk

Politiet oplyser ligeledes at begge kvinder er blevet kørt på skadestuen i Aalborg, for at blive tilset for lette kvæstelser.