Stor politiaktion: kampklædte betjente venter på ’farlig’ mand

17/03/2021 14:22

|

Redaktionen

Foto: Presse-fotos.dk

Mest læste i dag

Københavns Vestegns Politi var massivt til stede ved en adresse Hvidovre onsdag formiddag.

Det er det helt tunge skyts der er blevet kørt i stilling fra Københavns Vestegns Politi onsdag formiddag. Flere betjente i fuld kampuniform, med skarpladte våben, og skudsikre veste på resten af betjentene.

”Vi vil gerne have fat i en person, som bor i en af lejlighederne” – fortæller vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Torben Wittendorf til B.T og tilføjer:

”Vi vurderer, at han er farlig,”

Præcist hvad det er manden har gjort, for at kampklædte betjente venter foran hans hoveddør melder historien intet om, men ifølge B.T. er manden efterlyst i forbindelse med en straffesag.

Det kan dog godt blive en lang dag for betjentene på stedet. Manden nægter nemlig at komme ud, men politiet vil samtidig ikke sætte nogens liv på spil. Hverken forbipasserende, betjente, eller den mistænkte, og man er derfor klar til at vente.

”Vi bruger mange ressourcer for at være helt sikre på, at ingen kommer til skade. Hverken andre borgere, betjente eller den eftersøgte,” – lyder det fra vagtchefen der tilføjer:

”Vi har meget tålmodighed,”

Det seneste nye fra politiet i sagen er i et Twitter-opslag, offentliggjort ved 13-tiden, hvor Københavns Vestegns Politi forklarer situationen, og desuden tilføjer at der endnu ikke er en tidshorisont for hvornår situationen er overstået.