Stenkast mod studentervogn: Gerningsmænd efterlyses

05/07/2021 09:19

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Nordjyllands Politi oplyser at de har modtaget en anmeldelse om, at der onsdag i sidste uge den 30. juni blev kaster med sten mod en studentervogn i Aalborg.

Politiet oplyser videre at en 19-årig student blev ramt af en sten i panden.

Klokken 21:10 kørte studenternevognen på Sønderbro i Aalborg i nordlig retning og det var her at studentervognen blev angrebet af stenkast.

Politiet melder at ingen kom til skade ved stenkastene, men den 19-årige student, der blev ramt i panden måtte en tur på skadestuen.

Hos politiet ser man alvorligt på hændelsen. Lederen af politiets efterforskning af sagen, politikommissær Michael Karstenskov udtaler: ”Det har været en ubehagelig og farlig oplevelse for de unge mennesker. Og det er uacceptabelt. Alle skal kunne færdes frit og fredeligt i Aalborg,” han oplyser at politiet har været på stedet og i den forbindelse lavet undersøgelser og foretager afhøringer.

Politiet har ikke kunne identificere de formodede gerningspersoner, men en student har observeret to personer i nærheden af gerningsstedet, som gav studentervognen 'fuckfinger', lige før stenkastet.

Personerne beskrives som:
1: Mand, 15-20 år, mørk i huden, iført bordeauxrød trøje
2: Mand, 15-20 år, mørk i huden, iført lyserød skjorte med hvidt på.

Politiet vil gerne i kontakt med personerne eller andre vidner, der skulle have set noget. Politiet kan kontaktes på 114.