Skuddrama: Politi massivt til stede

29/12/2021 10:02

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Politiet er fortsat massivt tilstede efter skyderi i Hallingparken i Brøndby

Klokken 13.13 tirsdag modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om, at en ung mand var ramt af skud på adressen Hallingparken ud for nr. 2 i Brøndby.

Et stort antal politipatruljer blev sendt til stedet, og her kunne det konstateres, at en 22-årig mand var alvorligt såret af flere skud, og han blev derfor med det samme bragt på hospitalet med ambulance.

Efterfølgende blev den unge mand erklæret død på hospitalet. De pårørende er underrettet.

”Det er endnu alt for tidligt at sige om der kan være en forbindelse mellem denne skudepisode, og de andre skyderier, der har været i Københavnsområdet de sidste uger – men det indgår naturligvis i den fortsatte efterforskning", siger politidirektør Kim Christiansen.

Vidner her set to personer løbe fra stedet umiddelbart efter skyderiet. Den ene beskrives som 170-180 cm høj, under 30 år og ikke etnisk dansk af oprindelse. Personen var iført mørkt tøj.

I forbindelse med efterforskningen, er en person anholdt, og politiet er nu i gang med at afklare hans rolle i sagen.

En af Københavns Vestegns Politis mobile politistationer er nær gerningsstedet, og her kan vidner til skudepisoden henvende sig og tale personligt med politiet, både angående trygheden i området, men i særdeleshed angående eventuelle iagttagelser.

Det er også muligt at ringe til Københavns Vestegns Politi hele døgnet på 43861448.

Ud over den mobile politistation og de mange efterforskere på gerningsstedet, er Københavns Vestegns Politi tilstede med et større antal patruljer og lokalpoliti i området. Det sker for at genoperette trygheden i området.
”At skyde sådan i et beboelsesområde er fuldstændig uacceptabelt og vi har sat massivt ind for at stoppe gerningsmændene og strafforfølge dem", siger politidirektør Kim Christiansen.