Retssag i gang: 23-årig far anholdt for grov vold mod baby

21/02/2021 16:52

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 23-årig mand er blevet anholdt, og blev i dag fremstillet i grundlovsforhør for gentagne tilfælde af grov vold, mod sin næsten nyfødte søn.

En ganske chokerende sag blev i dag behandlet i grundlovsforhør ved Retten på Frederiksberg, hvor en 23-årig mand, og far, skulle svare på beskyldninger om at have udøvet grov vold mod sin egen, bare måneder gamle søn – Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge mediet, er det helt konkret tre forskellige sager, hvor den nybagte far skulle have udøvet grov vold mod den lille søn, der blev født ’sidst på året i 2020’.

Den første sag fandt, ifølge sigtelsen, sted natten til den 18. januar, hvor den lille dreng efterfølgende havde blå mærker på kroppen.

De to sidste sager, fandt sted den 17. og 19. februar, hvor den 23-årige far, angiveligt, skulle have holdt en klud, eller stofble for munden af den lille dreng, så at han ikke kunne græde.

Manden nægter sig skyldig, men er stadig i politiets varetægt det næste par dage, hvor efterforskningen af sagen vil foregå.