Politi søger vidner til knivstik

06/08/2021 12:32

|

Christina Hansen

Foto: Niclas Jessen

Mest læste i dag

Politiet søger vidner til knivstik.

Østjyllands Politi fik torsdag kl. 23.15 en anmeldelse om, at et slagsmål ved åen i Aarhus havde udviklet sig til, at en 33-årig mand var blevet stukket med kniv.

Ifølge flere vidner på stedet opstod der af pt. ukendte årsager slagsmål mellem den 33-årige mand og en større gruppe unge mænd, der befandt sig ved cafeen Ziggy Sidewalk på Åboulevarden i Aarhus.

I forbindelse med slagsmålet blev den 33-årige mand stukket med kniv i brystet, hvorefter han sammen med en gruppe venner løb fra stedet mod Kannikegade og Aarhus Teater, hvor han lå, da politiet ankom.

Manden blev i kritisk tilstand kørt til skadestuen, hvorfra han senere blev meldt uden for livsfare. Hans tilstand betegnes nu som stabil.

I forbindelse med efterforskningen afspærrede politiet et større område omkring åen, hvor der på gerningstidspunktet befandt sig rigtig mange mennesker.

Mange af dem har politiet allerede talt med, men hvis der er andre, der har set selve slagsmålet og/eller knivstikkeriet, og som endnu ikke har været i kontakt med politiet, må man meget gerne henvende sig til Østjyllands Politi.

Det er politiets formodning, at der var tale om et internt opgør og at parterne kender hinanden, men politiet vil gerne have hjælp til at få identificeret gerningsmanden og den gruppe af personer han var sammen med.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.