Politi: Pas på!

23/11/2021 15:26

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Traditionerne gentager sig, og det samme gør vores budskaber, sådan skriver politiet i en pressemeddelelse.

På fredag er det blevet tid til den årlige Black Friday-shopping, og da COVID-19 igen fylder meget i vores samfund, forventes også store dele af dette års tilbudshandel at foregå digitalt. Derfor gentager vi også gerne os selv fra sidste år og kopierer vores budskab: Pas på, du ikke bliver snydt, når du handler på nettet!

På fredag er det igen blevet tid til det amerikanske shoppingfænomen Black Friday, som efterhånden også er blevet en fast efterårstradition hos danskerne. Men med de mange købeglade kunder kommer desværre også altid nogle få, som ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt.

For det er nemlig ikke kun de tilbuds-shoppende, der sidder klar til at gøre sig et godt kup.

Igen i år forventes meget af handlen til Black Friday at foregå digitalt, og derfor skal du også igen i år være ekstra opmærksom og udvise stor forsigtighed, når du handler på nettet.

For når traditionerne gentager sig, gentager de digitale svindleres ageren sig også. Det kunne eksempelvis være, at de i stedet for at købe en billig julegave til sig selv eller én, de holder af, hellere vil forsøge at snyde dig, når du surfer rundt efter et godt tilbud.

Vær ekstra opmærksom

I forhold til de forgangne år har Black Friday-handlen på grund af coronavirus også i et endnu større omfang end tidligere rykket sig fra den fysiske handel i butikkerne til den digitale nethandel. Derfor vil vi igen i år have et stort fokus på at forebygge og bekæmpe de digitale svindlere. Tricktyvene ved nemlig også godt, hvor og hvordan de bedst kan have held med at snyde dig.

Vær derfor ekstra opmærksom, hvis du planlægger at foretage en god handel nu på fredag, og tænk altid over, om et tilbud er for godt til at være sandt – for så er det det nok også!