Politi: Mistænkeligt dødsfald kan være en ulykke

14/03/2022 07:36

|

Christina Hansen

Mest læste i dag

Østjyllands Politi har hele dagen lørdag efterforsket et mistænkeligt dødsfald i Mårslet, og de foreløbige undersøgelser har endnu ikke kunnet fastslå den endelig dødsårsag. En 29-årig mand, der blev anholdt i sagen, er løsladt igen.

En 33-årig kvinde blev lørdag morgen fundet død på en adresse i Mårslet. Der var nogle konkrete omstændigheder, der gjorde, at Østjyllands Politi ikke kunne udelukke, at der var tale om et mistænkeligt dødsfald. På den baggrund blev der straks iværksat en drabsefterforskning, og i forlængelse af det blev en 29-årig mand, der har en relation til kvinden, anholdt lørdag formiddag.

Efterforskningen, herunder findestedsundersøgelsen ved retsmediciner og kriminalteknikere, har ikke fundet beviser på, at der er tale om et drab. Der er på nuværende tidspunkt meget som indikerer, at der har været tale om en tragisk ulykke. Den 29-årige mand, der var anholdt i sagen, er derfor blevet løsladt igen lørdag aften.

”Når der er nogle omstændigheder ved et dødsfald, der gør, at politiet ikke kan udelukke en kriminel handling, så efterforsker vi det som en drabssag - herunder med henblik på at sikre alle nødvendige spor og beviser. I sagen fra Mårslet kan vi på nuværende tidspunkt ikke fastlægge den endelige dødsårsag. Der har allerede her til eftermiddag været foretaget obduktion af den afdøde kvinde, med henblik på at klarlægge dødsårsagen, og på den baggrund er det vores foreløbige vurdering, at hun har været ude for en ulykke, siger politiinspektør Brian Voss Olsen.

Politiet er færdige med undersøgelserne på adressen i Mårslet, og alle afspærringer er ophævet igen. Af hensyn til den videre efterforskning kan Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke bidrage med yderligere informationer om sagen.