Mand fundet dræbt i lejlighed: Nu melder politiet ud

12/01/2022 07:23

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

To personer er tirsdag aften ved retten i Viborg blevet varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger, sigtet for manddrab

De to personer er mistænkt for at stå bag drabet på en 54-årig mand, der i går blev fundet død i sin lejlighed på Langelinie i Silkeborg.

Midt- og Vestjyllands Politi kunne på baggrund af skaderne på mandens krop efterfølgende slå fast, at der var tale om et drab. Efter en massiv drabsefterforskning blev to personer anholdt henholdsvis mandag aften og natten til tirsdag.

Tirsdag eftermiddag har de to – en 55-årig kvinde og en 62-årig mand, begge fra Silkeborg – været fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Viborg.

Her fandt retten en begrundet mistanke mod de to, hvorfor de nu er varetægtsfængslet i fire uger efter det tre og en halv time lange grundlovsforhør.

”Der er al mulig grund til at rose arbejdet fra både den centrale efterforskningsafdeling og fra Silkeborg Lokalpoliti, som efter en ihærdig indsats i nat har muliggjort, at vi allerede dagen efter anmeldelsen kan løfte en begrundet mistanke mod to personer, som nu er varetægtsfængslet”, siger anklager Alexander Stürup fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Under retsmødet blev der begæret dørlukning, hvorfor Midt- og Vestjyllands Politi ikke har yderligere kommentarer end det ovenstående til sagen på nuværende tidspunkt. 

Den 55-årige kvinde kærede afgørelsen, mens den 62-årige mand modtog rettens beslutning om varetægtsfængsling frem til den 8. februar 2022. 

Begge de sigtede nægter sig fortsat skyldige.