Mand brænder natklub ned: 'Det er et brud på menneskerettighederne'

09/12/2021 11:42

|

Christina Hansen

The Mirror

Mest læste i dag

En mand har brændt en natklub ned, for at forhindre dem i at bede om vaccinepas det skriver The Mirror.

Owen Marshall fra Bristol kastede en mursten gennem vinduet på Barley Mow pub med en seddel vedhæftet, hvorpå han hævdede, at coronavirus-vaccinepas var et brud på menneskerettighederne.

En mand ''besat'' af pandemiske restriktioner, brændte en natklub ned for at forhindre dem i at bede om Covid-19-pas, er blevet fængslet i seks år.

Owen Marshall satte ild til et benzinvådt håndklæde og kastede det gennem postkassen til klubben SWX i Bristol.

Efterfølgende leverede han et brev til Bristols borgmester, Marvin Rees, hjem, hvor han påtog sig ansvaret for ildspåsættelsen.

I brevet skrev den 29-årige, at han ønskede, at angrebet skulle være en advarsel til andre spillesteder.

Senere kastede han en mursten gennem vinduet på Barley Mow pub med et brev vedhæftet, hvori han hævdede, at vaccinepas var et brud på menneskerettighederne. (Se brevet nederst i artiklen)

Han blev efterfølgende identificeret efter en offentlig appel, og han blev anholdt.

Marshall erkendte sig skyldig i anklager om ildspåsættelse og for hensynsløst at bringe andres liv i fare, ved retten i Bristol Crown i september.

Han blev derefter dømt.

Efter domsafsigelsen sagde PC David Stevenson: "Owen Mashalls handlinger var motiveret af den fuldstændig misforståede tro på, at de steder, han målrettet gik efter, ville indføre Covid-vaccinepas

"Hans besættelse af Covid-restriktioner førte ham i sidste ende til at udføre det ekstremt hensynsløse angreb på SWX, og det er kun på grund af rent held, at ingen kom fysisk til skade.

“Personalet havde været på stedet få timer før, og de kunne sagtens stadig have været inde, da han brugte en accelerator til at starte ilden.

"Mere end 130 brandvæsen blev også udsat for fare for at tackle den resulterende brand, som tog flere timer at slukke."