Mand anholdt og sigtet på hans arbejdsplads: Politiet havde en særlig mistanke

17/03/2022 12:36

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Klokken 11.30 henvendte en patrulje med narkohunde sig på bopælen hos en 34-årig kvinde fra Grevinge, fordi politiet mistænkte hende for at være i besiddelse af euforiserende stoffer. Ved ransagningen af hendes bopæl fandt politiet både amfetamin og hash, digitalvægte samt jointpapir, som blev beslaglagt som bevis i en sag om besiddelse af disse stoffer bl.a. til videreoverdragelse til andre.

Efterforskningen i sagen mod kvinden førte til en mistanke om, at en 46-årig mand fra den københavnske vestegn måske også kunne være i besiddelse af euforiserende stoffer.

Politiet fandt manden på hans arbejdsplads, hvor han blev anholdt og sigtet med baggrund i politiets mistanke mod ham.

Mistanken blev senere bekræftet ved en ransagning af hans bopæl, hvor politiet også fandt narkotika i form af amfetamin, kokain, hash og skunk.

Det samlede beslag ved ransagningerne hos de to mistænkte blev således 105 gram amfetamin, knap 4,5 gram kokain, ca. 32 gram hash, ca. 8 gram skunk og ca. 77 gram creatin (fyldstof).

Efter afhøringerne til sagerne blev de nærmere omstændigheder vurderet af politiet og anklagemyndigheden, der besluttede, at ingen af de to sigtede skulle fremstilles i grundlovsforhør, idet politiet anså sagen som fuldt belyst på nuværende tidspunkt. Under arbejdet med ransagningen hos den 34-årige dukkede en kvinde uventet op for at besøge hende. Der var tale om en 35-årig kvinde fra Hørve, som politiet mistænkte for at henvende sig på stedet for at købe narkotika.

Politiet foretog derfor en nærmere undersøgelse af kvinden og hendes medbragte effekter, hvilket afslørede ulovlig besiddelse af en peberspray og en énhåndsbetjent foldekniv med en seks cm lang klinge. Den 35-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af både knivloven og våbenlovgivningen ved besiddelse af de to ulovlige effekter, som begge blev beslaglagt som beviser i sagen.

Alle sigtede vil således høre nærmere fra politiet, når deres respektive sager skal afgøres.