Kvinde med to mindre børn dræbt af knivstik

16/12/2021 14:01

|

Christina Hansen

Foto: Presse-Fotos.dk

Mest læste i dag

En 28-årig kvinde er torsdag formiddag afgået ved d øden.

Hun er blevet overfaldet og stukket med kniv i sin lejlighed på Byvangs Allé i Viby.

En 38-årig mand er anholdt i sagen.

Foto: Østjyllands PolitiTorsdag kl. 10.30 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 28-årig kvinde var blevet overfaldet og stukket med kniv i en lejlighed på Byvangs Allé i Viby. Kvindens to børn, en 4-årig pige og en 6-årig dreng, var også på stedet, og pigen havde fået nogle snitsår på den ene hånd.

Der blev med det samme sendt både politi og ambulancer til stedet, hvor det hurtigt stod klart, at kvinden var svært tilskadekommen. Hun blev kørt til hospitalet, hvor hun kort før middagstid afgik ved døden. Den 4-årige pige blev også kørt til behandling på hospitalet, men hun havde umiddelbart kun fået overfladiske skader.

På gaden neden for kvindens lejlighed fik politiet kontakt til en 38-årig mand, der er far til de to børn. Han blev anholdt på stedet, og er nu blevet sigtet for drab. Han forventes fremstillet i grundlovsforhør fredag formiddag.

Torsdag eftermiddag arbejder politiet stadig på stedet og vil formentlig være der i nogle timer endnu. Politiet arbejder i øjeblikket på underretning af kvindens pårørende, og de sociale myndigheder er inddraget med henblik på varetagelse af de to mindreårige børn.