Kaos på vejene: Uheld og lange køer præger morgentrafikken

17/02/2021 09:04

|

Redaktionen

Foto: Arkivfoto/Presse-fotos.dk

Mest læste i dag

På trods af at termometeret flere steder i landet viser plusgrader, har is, vand og en blanding af de to skabt svære forhold i morgentrafikken, der flere steder til tider er gået i stå.

Skal man køre langt i løbet af onsdag morgen og formiddag, er det nok en god ide at sætte lidt ekstra tid af til rejsen. Trafikken er nemlig flere steder igen i dag stærkt påvirket af vejret.

Selvom sne og is mange steder i øjeblikket er ved at tø op, kan der stadig findes is på kørebanerne rundt om i landet. Nogle steder er der endda meldt om islag der blandet med smeltevand, skaber utroligt glatte forhold på vejene.

Og det har diverse politikredse allerede kunne mærke.

Der er meldt om uheld og kødannelser fra Aalborg til Amager, og ventetid virker nærmest til at være en præmis for morgentrafikken, uanset hvor i landet man befinder sig.

De forskellige politikredse har også allerede advaret mod forholdene.

”Morgentrafikken er så småt begyndt, og vi er begyndt at få meldinger om færdselsuheld flere steder i kredsen. Det er meget glat her til morgen, og vi opfordrer derfor alle til at tage af sted i god tid, udvise tålmodighed og køre forsigtigt,” – Lyder det eksempelvis på Twitter fra Nordsjællands Politi.