Kæmpe Bankkup: Borede sig til millioner

12/11/2020 13:29

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

I et bankkup, der mest af alt lyder som manuskriptet til en Hollywoodfilm, lykkedes det tre uidentificerede gerningsmænd at stjæle næsten 50 millioner kroner

Tre gerningsmænd udførte onsdag morgen et kup, der ville gøre Egon Olsen stolt. Ved hjælp af et bor lykkedes det de tre at stikke af med en formue, og politiet er i øjeblikket på bar bund.

Det store bankkup, der ifølge politiet blev begået af professionelle, udspillede sig på et toldkontor i den tyske by Emmerich.

En by der ligger cirka 80 kilometer nordvest for Duisburg, og kun få kilometer den hollandske grænse.

Professionelt planlagt og udført

Og man fristes derfor til at tænke, at de tre gerningsmænd kunne være flygtet over grænsen efter kuppet. For de viste uden tvivl hvad de lavede.

” Indbruddet var professionelt planlagt og udført,” – udtaler Duisburgs Politi, der forklarer hvordan kuppet fandt sted.

” De tre indtil videre ukendte gerningsmænd brugte et bor til at komme ind i boksrummet fra et tilstødende lokale i kælderen af bygningen,”

Ifølge den tyske avis Bild, har vidner oplyst politiet at de tidligt onsdag morgen hørte borelyde, og senere på formiddagen skulle have set tre mænd forlade bygningen, for derefter at læsse en hvid varevogn.

Kæmpe dusør

Nu tilbyder politiet 100.000 euro i dusør for information om de mistænkte, hvilket kunne tyde på at politiet i øjeblikket, ikke ved hvor gerningsmændene og de mange millioner gemmer sig.

Og mange millioner er præcist hvad der er på spil, cirka 6,5 millioner euro, eller lige under 50 millioner kroner.