Efter indbrud i coronatestenter: Endnu ingen mistænkte

25/01/2021 10:35

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Søndag skete der et indbrud på et testcenter i København. Politiet har været på stedet og efterforskningen er i gang.

Det kan være svært for politiet at finde den skyldige efter indbrud, men mon ikke ordensmagten hvert fald vil gøre sit ypperste, efter at endnu ukendte gerningsmænd begik indbrud søndag.

Ifølge vagtchef ved Københavns Politi, Kristian Rohdin, er der blevet fjernet nogle ting fra testcentret, og at der umiddelbart ikke er tale om testudstyr, men han kan af hensyn til den videre efterforskning ikke oplyse ret meget mere.

”Der har været et indbrud, og der er blevet fjernet nogle ting dernedefra,” – Lyder det indledende fra vagtchefen, der fortsætter:

”Men det er fuldstændig korrekt, at vi har været dernede, og vi har brugt nogle timer på at lave noget efterforskning og sporsikring,”

Ifølge Ekstra Bladet var det testcentret i Herluf Trolles Gade, der klokken 09.11 kunne kontakte politiet efter personalet opdagede indbruddet.

Hvad der kunne være af værdigenstande på et testcenter, som ikke er testudstyr, må man vel bare forsøge at gætte sig til. Man må hvert fald håbe at politiet får held med at finde den eller de skyldige, men indtil videre står man uden mistænkte

”Vi har som sagt brugt noget tid på at lave sporsikring og så videre, men nej, det har vi ikke. Men det kan være, det tilgår i forhold til alle de spor, vi har indsamlet,” – Siger Kristian Rohdin til Ekstra Bladet.