Hærværk ved testcenter: Dette mødte podere ind til

30/11/2021 08:16

|

Christina Hansen

Foto:

Mest læste i dag

Hændelse ved testcenter

Sydøstjyllands Politi efterforsker en hændelsen, der formentligt fandt sted natten til søndag den 28. november, ved vaccinationscentret på Fuglevangsvej i Horsens

Efterforskningen har indtil videre bl.a. afdækket, at der ud over knusning af en rude i bygningen, der fungerer som vaccinationscenter, formentligt også er tale om et forsøg på at gøre yderligere skade på bygningen, idet der er spor efter et forsøg på ildspåsættelse. Skaderne på bygningen begrænser sig hovedsageligt til den knuste rude.

’Vi ser med alvor på hændelsen og efterforsker nu, hvad der ligger bag’ siger politiinspektør Carit Andersen fra Sydøstjyllands Politi. Han fortsætter: ’Vaccinationscentre og deres personale har i denne tid en meget vigtig samfundsopgave og det er ikke i orden at skabe bekymring hos hverken personalet, der arbejder der, eller hos borgere, der får udsat deres vigtige vaccination’.

Sydøstjyllands Politi modtog anmeldelsen fra medarbejdere i vaccinationscentret, der opdagede hærværket, da de mødte ind på arbejde søndag morgen ved 9 tiden.

Der blev straks foretaget udrykning til stedet, og efterforskning blev efterfølgende iværksat meget hurtigt. Sydøstjyllands Politi har gjort brug af kriminalteknikere, hunde og en række andre efterforskningsskridt og efterforskningen fortsætter. Samtidigt er der iværksat tryghedsskabende tiltag i form af øget patruljering ved vaccinationscentre.

Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.