Chokerende farligt fund på genbrugsplads: Fuldstændigt ufatteligt

05/01/2021 15:28

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En genbrugsplads på Mørupvej i Herning gjorde mandag eftermiddag et ganske chokerende fund, og det har fået driftslederen op i det røde felt.

Mandag blev en noget anderledes dag for det ansatte på genbrugspladsen på Mørupvej i Herning. For blandt det sædvanlige genbrugsmateriale gemte der sig et ganske chokerende, og ikke mindst utroligt farligt fund.

En skarp håndgranat fra anden verdenskrig blev nemlig fundet på pladsen, og det har, ikke så mærkeligt, gjort driftsleder på genbrugspladsen, Klaus Langborg Jensen, godt gal i skralden.

” Hvis folk kan finde på at smide en skarp håndgranat på en genbrugsplads, hvor der er 30 ansatte og 2.000 gæster forbi i løbet af en dag, så er der ikke meget på den øverste etage,” – Udtaler han til TV MidtVest.

Efter den voldsomme opdagelse blev ammunitionsrydningstjenesten fra Skive tilkaldt, og de kunne fjerne granaten og senere konstatere at den stammer helt tilbage fra 1940’erne.

Driftslederen på genbrugspladsen fortæller at det end ikke er første gang at farlige våben hensynsløst bliver smidt på genbrugspladsen, fuldstændig uden hensyntagen til ansatte og andre gæster på stedet.

Klaus Langborg Jensen fortæller at man tidligere har fundet pistoler og andre våben på pladsen, og kalder denne form for hensynsløse beslutninger ”fuldstændigt ufatteligt”.

Politiet anbefaler at man kontakter dem eller beredskabsstyrelsen for vejledning, hvis man er i besiddelse af genstande man ikke kender faren ved.

Men at skarpe håndgranater ikke høre til på en genbrugsplads, kan på ingen måde komme som en overraskelse… for nogen.