19-årig vanvidsbilist anholdt: Flygter fra politiet uden kørekort

22/01/2021 11:47

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 19-årig mand er blev anholdt og sigtet for vanvidskørsel og at bringe andres liv og førlighed i fare.

Hele balladen startede da politiet torsdag aften ved 20.30-tiden satte efter en mørk passat, men føreren nægtede at stoppe. Det resulterede i en biljagt i høj hastighed gennem Aalborgs gader, skriver Nordjyllands Politi på twitter, og tilføjer at flere biler måtte vige til siden, for ikke at blive ramt.

Fredag morgen kunne vagtchef ved Nordjyllands Politi, Torben Larsen, så oplyse at det var lykkes at stoppe bilen, og anholde den 19-årige mand, der altså ikke havde et kørekort.

” Vi får standset bilen på Hasserisvej og har anholdt føreren. Der er tale om en 19-årig ung mand uden kørekort. Han er sigtet for vanvidskørsel, altså for flere overtrædelser af straffeloven og for at bringe andres liv og førlighed i fare. Flere måtte vige til side for ham i trafikken,” - Udtaler Torben Larsen til Ekstra Bladet.

Vagtchefen tilføjer desuden, at man har en mistanke om at manden var påvirket af euforiserende stoffer i gerningsøjeblikket. Derfor forventes det at den mistænkte skal have taget en blodprøve, for at afgøre om dette er tilfældet.

Selvom den mistænkte nu er anholdt, ønsker Nordjyllands Politi stadig at høre fra potentielle vidner, der kan hjælpe med at opklare det præcise forløb i sagen.

Har man informationer der kunne bidrage til efterforskningen, kan Nordjyllands Politi kontaktes på telefon 114.