12-årig skolepige overfaldet: Politi efterlyser vidner

08/10/2021 10:44

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 12-årig pige blev torsdag morgen overfaldet på vej til skole, da to personer i en rødbrun bil forsøgte at gribe fat i hende. Hændelsen skete klokken 08.10 på Orenæsvej i Næstved. Her kom den 12-årige kørende på sin cykel, da to personer i en bil holdt ind og greb fat i hende. Det lykkedes dog pigen at slippe væk og løbe fra stedet.

Politiet har siden anmeldelsen efterforsket sagen på højtryk:

- Vi har bl.a. sikret videomateriale og afsøgt området grundigt, og så har vi talt med over 60 personer, fortæller vicepolitiinspektør Rune Nilsson fra afdelingen for personfarlig kriminalitet. Han fortsætter: 
- Hvis der er folk, vi stadig ikke har talt med, og som mener, at de har oplysninger vi kan bruge, og så skal man endelig ikke tøve med at kontakte os. Intet er for småt, og vi vil hellere have for mange oplysninger end for få. 

Foto: Nordsjællands Politi

Det kan fx være, hvis man har set eller hørt noget i relation til hændelsen, eller at man måske ligger inde med små, private mobiloptagelser fra torsdag morgen i det område, der er tegnet op på det vedlagte kort. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Gårsdagens intensive efterforskning har også betydet, at der er kommet lidt yderligere oplysninger om signalement af både gerningsmænd og bil. Bilen, der beskrives som rødbrun med tonede ruder, havde formentlig en bule ved den højre forlygte. Desuden viser politiets efterforskning, at den ene gerningsmand kan have en skade i ansigtet, som blev tilført ham ved hændelsen i går. Mændene talte gebrokkent engelsk. 

Politiets mobile politistation har fra morgenstunden været i området, for bl.a. at skabe tryghed:

- Det er klart, at en hændelse som denne, skaber stor utryghed. Derfor har vi folk på stedet, som er klar til at få en snak med alle dem, der har brug for det. Her kan man komme af med både bekymringer og oplysninger, siger Rune Dahl Nilsson.