Vildt rygte om Kanye West og Kim Kardashian-skilsmisse: Derfor skilles de

08/01/2021 12:23

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Efter de første rygter og nyheder om de ekstremt berømte kendispars brud, er det ikke den store overraskelse at sagen har fået rigtig meget opmærksomhed. Nu har et nyt rygte spredt sig, og det er et kontroversielt et af slagsen.

Efter det første gang blev berettet at Kim Kardashian har hyret en kendt skilsmisseadvokat, er opmærksomheden omkring kendisparret bare vokset. De to opholder sig i øjeblikket ikke sammen, da Kim er i LA med parrets fire børn, og Kanye er i Wyoming for at fokusere på musik.

Det virker nu stadigt mere sandsynligt at parret er på vej mod en skilsmisse, men dette har været grobund for et utal af rygter og teorier om hvorfor parret går fra hinanden.

I starten hed det sig fra en kilde tæt på parret at Kim Kardashian var blevet træt, af den yderst karismatiske, og til tider lettere psykotiske Kanye West, men nu er et nyt og ganske vildt rygte ved at sprede sig på Twitter.

Ifølge den populære Tiktok-bruger Ava Louise, der er ophavskvinde for rygtet, skulle kendis-ægteskabet være faldet fra hinanden efter at Kanye West har været utro. Utroskab i et Hollywood-ægteskab kan næppe kaldes noget nyt, men den person der linkes sammen med Kanye i dette tilfælde, vækker stor opsigt.

Ifølge Ava Louise skulle Kanye have haft en form for forhold til ”en berømt mandlig skønhedsguru”

Foto: Jeffree Star/Twitter

Sidenhen har spekulationerne ingen ende ville tage, og de flestes bud på Kanyes hemmelige fyr er Tiktok-stjernen Jeffree Star, der selv har pustet til ilden ved i et opslag på Twitter at skrive ” Jeg er klar til Sunday service” – Hvilket man tolker som en reference til en musiksamling af Kanye West ved navn ”Sunday Service”