TV2-nyhedsvært Cecilie Beck deler vild sexudmelding

12/10/2023 14:45

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix
Den 52-årige TV-vært har ingen problemer med sin status som single. Dette skyldes, at hun får rigeligt opmærksomhed fra det andet køn, hvis det er det, hun ønsker.

Mest læste i dag

I mere end syv år har den velkendte journalist Cecilie Beck været i stand til at håndtere tilværelsen som single efter afslutningen af hendes andet ægteskab, som varede i seks år og sluttede med den kendte tv-vært Rasmus Tantholdt.

I et eksklusivt interview med Alt for Damerne afslører den erfarne journalist, at hun ikke er i nogen hast med at bytte sin uafhængighed ud med et nyt, fast forhold.

"Hvorfor skulle man have en partner? Jeg har skabt mit eget liv, og jeg har mange andre givende relationer. Så svaret er: Jeg savner ikke en partner."

Selvom hun har truffet denne beslutning, er der alligevel aftener, hvor Cecilie Beck kunne nyde selskabet af en anden person. Dette ser hun dog ikke som et problem, da hun bare kan ringe til en veninde.

Og hvis Beck skulle have brug for intimt mandligt selskab, er det heller ikke noget, der stopper hende.

"Sex er altid tilgængeligt, det er nemt. Breaking news: Man behøver ikke at være i et forhold for at have sex."

Selvom hun siger dette, udelukker Cecilie Beck ikke muligheden for at søge efter en ny livsledsager på et tidspunkt i fremtiden. Men for nu tager hun en pause fra kærlighedslivet og fokuserer på sig selv og sine nærmeste.