Stig Rossen fanget med bukserne nede: Anede intet om sex-afsløring

19/10/2023 09:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Det var en noget overrasket Stig Rossen, der fandt ud af, at han var en del af sangerinden Zindy Laursens biografi “Frihed”.

Mest læste i dag

Musicalstjernen Stig Rossen blev overrasket, da han pludselig opdagede, at han blev nævnt som en af Zindy Laursens tidligere partnere i hendes bog 'Frihed'.

På vej til gallapremieren for "Jersey Boys" i Tivolis Koncertsal blev Stig Rossen interviewet af SE og HØR, som spurgte ham om, hvordan han havde det med at være inkluderet i bogen.

"Det kom faktisk som en overraskelse for mig. Jeg vidste selvfølgelig, at vi havde haft et forhold på et tidspunkt, men jeg vidste ikke, at hun havde skrevet om det," udtalte han.

Under samtalen afslørede Stig Rossen også, at de to havde haft en kortvarig flirt, og at Zindy engang havde besøgt ham i London.

På spørgsmålet om, hvorvidt han havde det godt med at blive omtalt i bogen uden forudgående tilladelse, svarede Rossen med venlighed og humor:

"Hvis hun havde beskrevet, at jeg havde begået noget kriminelt, ville jeg nok have ønsket, at hun havde spurgt mig først. Men at hun har inkluderet vores forhold i bogen, generer mig ikke. Hvis hun havde spurgt mig, ville jeg have sagt, 'Selvfølgelig, det er fint.'"

I bogen går Zindy Laursen ikke i dybden med deres forhold, men nævner blot, at de var gode venner inden for branchen og havde været sammen et par gange.

På den røde løber ved gallapremieren bekræftede Stig Rossen over for SE & HØR, at de stadig var gode venner den dag i dag.

Zindy Laursens bog 'Frihed' har kastet lys over hendes forhold til flere kendte mænd, herunder René Dif, Jesper "Jokeren" Dahl og Lars Kaalund.