Sofie Linde viser personlig tatovering frem: Har en særlig historie

19/09/2023 09:38

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix
Historien om tatoveringen har set dagens lys.

Mest læste i dag

Sofie Linde trådte op på Femilets Instagram-profil som model for deres nye kollektion, og én helt særlig detalje stjal al opmærksomheden.

På gårsdagens opslag indtog hun undertøj fra lingerifirmaet, der både inviterer til komfort og selvværdsfølelse.

Dette blev rapporteret af SE og HØR.

Den tidligere dommer fra 'X Factor' valgte på Instagram-opslaget at skifte trøjen ud med et blikfang – en intim tatovering afsløret.

Lige under hendes venstre bryst pryder en tatovering den altid populære Sofie Linde, hvor ordet "Joakim" fremtræder. Hjertet, der omgiver hendes ægtemands navn, symboliserer hendes dybe kærlighed til ham.

Men sandheden er, at denne tatovering ikke er helt ny. Den blev faktisk indgraveret i begyndelsen af deres forhold, en detalje hun tidligere delte i podcasten "Anders & Anders" under årets Folkemøde i juni.

I virkeligheden var det et gensidigt svar på en gestus, som Joakim havde foretaget allerede tre uger inde i deres forhold. På det tidspunkt havde han nemlig fået en tatovering med "Sofie" på sit lår.

Selvom hun ikke var helt begejstret for ideen om en kærestetatovering dengang, besluttede hun alligevel kort tid efter at returnere gestussen:

"På et tidspunkt skulle jeg til Thailand med nogle veninder, og for at give noget tilbage - eller måske som en undskyldning for min manglende entusiasme - besluttede jeg mig for at få tatoveret "Joakim" i Times New Roman-skrifttype efter et fuldmåneparty med thailandske Red Bulls," udtalte hun.

Den tidligere vært for 'X Factor' har nu overgivet stafetten til Maria Fantino, der skal guide de danske seere gennem sangprogrammet.