Sofie Linde vender tilbage til populært TV 2-program: Dog er særligt en ting helt anderledes

27/11/2023 07:32

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Den elskede TV-vært vender nu tilbage til et velkendt tv-program, men en ting er dog ikke, som det plejer at være.

Mest læste i dag

Sofie Linde er kendt blandt danskerne for sin charmerende og morsomme fremtoning, især i hendes rolle som vært for det populære tv-program "X Factor". Efter to somre med spændende renoveringsprojekter på det over 100 år gamle Vennely på Langeland, åbner Sofie Linde og hendes familie nu dørene for seerne igen. Denne gang byder de på en anderledes og festlig vinkel i deres elskede sommerhus.

BILLED-BLADET bringer denne nyhed, selvom TV 2 har afsløret begrænset information. På trods af byggerod og renovering kan seerne forvente at blive indhyllet i julestemning, når familien Linde spreder glæde i Vennely.

De nye episoder, betitlet "Linde på Langeland – i julehumør," udgør en juleedition af det populære tv-program. Sofie Linde, Joakim Ingversen og deres døtre Trine og Søs viser deres dybe kærlighed til julen, og i de kommende tre episoder kan seerne følge med, mens de omfavner julemagien og skaber en festlig atmosfære midt i byggeprojektet.

Premieren på juleprogrammet finder sted på TV 2 Play den 29. november, efterfulgt af visning på TV 2 den 6. december. Fans af det charmerende program kan se frem til en anderledes, men hjertevarm tilgang, når Familien Linde kombinerer renoveringen af sommerhuset med julens glæder.

Udover "Linde på Langeland" er Sofie Linde aktuel i seerhittet "Stormester - Vindernes vinder", hvor hun konkurrerer side om side med tidligere vindere om at blive den ultimative vinder. Programmet kan ses på TV 2 og streames også på tjenesten TV 2 Play.