Så mange penge tjente Oliver Bjerrehuus ved at deltage i 'Vild med dans' i 2008

13/10/2023 11:42

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
I 2021 fortalte Oliver Bjerrehuus, hvad han fik for at deltage i programmet.

Mest læste i dag

Nyligt blev den seneste jubilæumssæson af 'Vild med dans' skudt i gang, hvilket betyder, at en række kendte danskere nu vil optræde på tv-skærmen i de kommende fredage.

Selvom de kendte danskere ikke deltager gratis, har spørgsmålet om deres reelle løn vakt danskernes nysgerrighed.

I en podcast kaldet 'Helt væk' tilbage i november 2021, afslørede Oliver Bjerrehuus, hvad han modtog for sin deltagelse i det populære danseprogram i 2008, hvor han dansede sammen med Viktoria Franova.

Han forklarede, at danserne og tidligere deltagere normalt ikke diskuterer deres løn, men alligevel afslørede han, hvad han personligt fik for at deltage.

Inden Oliver Bjerrehus accepterede at deltage, satte han sin egen pris. Da han ikke havde brug for penge og havde en succesfuld karriere som model, var økonomien ikke hans hovedfokus.

"Jeg gider sgu ikke"

"Så jeg bare nævnte et tåbeligt beløb og krævede det," udtalte Oliver Bjerrehuus. Han bad om 120.000 kroner for sin deltagelse og yderligere 20.000 kroner for hvert program, han deltog i.

De reaktioner, han fik, var positive: "De sagde, 'Det er ok, det kan vi gøre.' Der blev jeg lidt for overrasket, så jeg sagde, 'Ærlig talt, det vil jeg ikke. Giv mig 240.000 og 40.000 per program.' De svarede, 'Er du ikke ked af det?' Så vidste jeg, at det var en god aftale," fortalte Oliver Bjerrehuus.

Det tog kun et par dage, før TV 2 accepterede det højere beløb.

Oliver afslørede også i podcasten, at alle deltagere i programmet har individuelle lønforhandlinger, så der er ikke en fastsat standardløn for at deltage.

Normalt holder deltagerne deres løn hemmelig som en form for respekt over for produktionsselskaberne, afslørede den tidligere model.

I 2008 dansede Oliver Bjerrehuus og Viktoria Franova i to programmer, inden de blev stemt ud.